10:20 26.04.2019

Об'єднані сили забезпечать спокійне святкування Пасхи на Донбасі

2 хв читати
Об'єднані сили забезпечать спокійне святкування Пасхи на Донбасі

Командувач Об'єднаних сил на Донбасі генерал-лейтенант Сергій Наєв перевірив готовність підрозділів до дій за призначенням, повідомляє прес-центр штабу ООС.

"Зокрема, в період з 22 до 26 квітня під керівництвом командувача Об'єднаних сил відбулися перевірки бойової служби на позиціях, розташованих на передньому краї. Окрім того, проведено перевірки та тренування резервів, уточнено завдання підрозділам розвідки, артилерії і контрснайперської боротьби. Окремо перевірено та підготовлено всі складові сектора безпеки, залучені до операції Об'єднаних сил", - йдеться в повідомленн, оприлюдненому на сторінці прес-центру в соцмережі Facebook у п'ятницю вранці.

С.Наєв, перебуваючи безпосередньо на передньому краї оборони, особисто перевірив готовність сил і засобів бригад на найбільш загрозливих напрямах, вивчив положення і характер дій противника.

"Об'єднані сили мають все необхідне для виконання завдань за призначенням у разі ескалації бойових дій. З силами і засобами проведені заходи щодо вдосконалення сумісності, здійснено поповнення підрозділів боєприпасами і матеріально-технічними засобами", - розповів після роботи на передньому краї С.Наєв.

Станом на 26 квітня в Об'єднаних силах посилено пильність, розвідку та бойову службу.

"Підрозділи Збройних сил України готові до стримування збройних формувань Російської Федерації на всіх можливих напрямах ескалації бойових дій. Одночасно підрозділи СБУ, ДПСУ, НГУ, НПУ та ГСЧС, що діють у складі Об'єднаних сил, готові до запобігання спробам дестабілізації обстановки (підтримання громадського порядку). Об'єднані сили забезпечать спокійне святкування Пасхи громадянами України в районі проведення операції", - йдеться в повідомленні.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА