Події

Масові акції в Одесі відбуваються спокійно, в них беруть участь 200 осіб

Станом на 10:30 четверга, в п'яті роковини трагічних подій в Одесі, на Куликовому полі акції відбуваються спокійно, жодних повідомлень про замінування не було, заявив перший заступник міністра внутрішніх справ Сергій Яровий.

"Як бачите, у нас на цю хвилину все спокійно, ніяких повідомлень про мінування не було. Ми розуміємо всі виклики, тому організували роботу одеської поліції, також прибули придані сили Національної гвардії та патрульної поліції", - наводить слова С.Ярового прес-служба МВС України.

Перший заступник міністра додав, що в акціях беруть участь 200 осіб, а місце проведення заходу було взято під охорону та обстежено вибухотехніками з 7:00 ранку 2 травня.

"Ми задіяли 2,5 тис. правоохоронців, оскільки розуміли, що деякі сили намагатимуться дестабілізувати ситуацію. Ми враховували всі можливі випадки, які можуть бути і тому ми тут всі на місці", - сказав С.Яровий.

Він додав, що також на території Одеси створено мобільні групи, зокрема спецпідрозділу, які діятимуть виходячи з обстановки. Поліція з середи ввела контроль на в'їзд у місто, на стаціонарних і додаткових постах здійснюється ретельна перевірка транспортних засобів.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ