11:21 15.05.2019

Правоохоронці виявили в аеропорту "Бориспіль" 40 кг наркотиків у багажі, що прямував з Ірану до Канади

2 хв читати
Правоохоронці виявили в аеропорту "Бориспіль" 40 кг наркотиків у багажі, що прямував з Ірану до Канади

Співробітники київської митниці Державної фіскальної служби (ДФС), Служби безпеки України та поліції викрили на території аеропорту "Бориспіль" контрабанду наркотиків, виявивши понад 40 кг наркотичних речовин у багажі, що прямував з Ірану до Канади.

Як повідомляє управління комунікацій Головного управління ДФС у Київській області, правоохоронці виявили протиправну діяльність міжнародної організованої злочинної групи, члени якої налагодили канал контрабандного переміщення з країн Близького Сходу до Канади транзитом через територію України наркотичних засобів і психотропних речовин в особливо великих розмірах.

Під час документування протиправної діяльності цієї групи в зоні діяльності київської митниці на території Міжнародного аеропорту "Бориспіль" виявлено вантаж, який прямував з Ірану до Канади транзитом через територію України.

"У речовинах, які перебували у вантажі загальною вагою 48 кг, під час проведення експрес-аналізу було виявлено наркотичні речовини - гашиш і героїн, а також психотропну речовину амфетамін. Приблизна вартість вилученого на "чорному ринку" становить близько 1 мільйона доларів CША", - йдеться в повідомленні ДФС.

Водночас відділ комунікації поліції Києва повідомив, що під час огляду виявлено майже 10 кг амфетаміну, приблизно 10 кг гашишу і близько 20 кг героїну, а також масла канабісу. Всі речовини відправлено на експертні дослідження.

Зусилля правоохоронців спрямовані на розшук і затримання членів організованої злочинної групи, які налагодили цей контрабандний канал.

Слідчі поліції Києва відкрили кримінальне провадження за ч. 3 ст. 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

США заблокували рішення ООН щодо визнання Палестинської автономії повноправними членом

Боррель: Росія становить для ЄС екзистенційну загрозу

МАГАТЕ повідомило про чергову атаку майданчика ЗАЕС безпілотником

Окупанти двічі обстріляли прикордонний Вовчанськ, поранено чоловіка

Зеленський із віцепрем'єром німецького уряду Габеком обговорив постачання ППО та спільні оборонні проєкти

Україна почала переговори з Чехією про укладення угоди з безпеки

Не лише Нідерланди готові просто зараз купити батарею Patriot для України - Кулеба

Столтенберг: У НАТО вже зібрали інформацію про наявні засоби ППО, зокрема Patriot, працюючи із союзниками над тим, щоб передислокувати ці системи в Україну

Рютте: Європейські країни, які мають Patriot, розглянуть власну потребу в цих системах із метою передачі їх Україні

Юрфірма "Ілляшев та Партнери" ініціювала антидемпінгове розслідування щодо імпорту в Україну сірників з Індії та Пакистану

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА