Події

Media Group Ukraine очолить екс-операційний директор StarLightMedia

Колишній операційний директор StarLightMedia змінить директора ТОВ "Медіа Група Україна" ("МГУ") Євгена Лященка, йдеться в повідомленні на сайті медіагрупи.

"Директор "Медіа Групи Україна" Євген Лященко прийняв рішення піти з компанії та розвивати кар'єру за межами групи", - наголошується в повідомленні в середу.

Як уточнюють в "МГУ", Бондаренко розпочне виконання нових обов'язків уже найближчим часом.

Голова наглядової ради "Медіа Групи Україна" Олександр Баринов подякував Лященку за те, що тому вдалося зібрати команду досвідчених, творчих і націлених на перемоги професіоналів.

"Євген ініціював чимало ефективних змін у холдингу, які сміливо відповідали на виклики ринку й дали нам змогу досягти та втримати лідерські позиції. Визначено масштабні плани розвитку "Медіа Групи Україна" на найближчі роки, і я переконаний, що команда зможе їх успішно реалізувати", - заявив Баринов.

У свою чергу Лященко також подякував команді медіагрупи за плідну роботу.

Як повідомлялося, в серпні 2018 року "МГУ" підписала багаторічний контракт з одним із найбільших у Європі супутникових операторів Eutelsat Communications (Франція) про надання мовлення на супутнику Eutelsat 9B, тестування мовлення супутника Eutelsat 9B розпочалось у 2016 році.

ТОВ "Медіа група Україна" - медіахолдинг, який об'єднує національний телеканал загального інтересу "Україна", телеканал "НЛО TV", "Індиго TV", тематичні канали "Футбол 1" та "Футбол 2", "Регіональну Медіа групу" (канали "Донбас", "34 канал", "Сигма"), сейлз-хаус "Медіапартнерство", компанію "Діджитал Скрінз" (OLL.TV, Xtra TV), продакшн-компанію "Теле Про" та холдинг "Сьогодні Мультимедіа".

Власником медіа-холдингу є група "Систем Кепітал Менеджмент" Ріната Ахметова.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ