19:52 16.05.2019

Зеленський хоче провести прозорий конкурс на голів ОДА, зустрівся з представниками великих рекрутингових компаній

2 хв читати
Зеленський хоче провести прозорий конкурс на голів ОДА, зустрівся з представниками великих рекрутингових компаній

Новообраний президент України Володимир Зеленський на зустрічі з представниками великих міжнародних рекрутингових і HR-агентств зазначив, що має намір провести прозорий конкурс на посади голів обласних державних адміністрацій (ОДА).

Як повідомляє прес-служба Зеленського, в четвер він разом зі своєю HR-командою обговорив з ними можливу співпрацю в пошуку кадрів на низку посад у системі державного управління. У зустрічі, зокрема, взяли участь Ілона Шарова (Hudson), Роман Бондар (Оdgers Вerndtson), Олексій Долгих (Bayden), Юлія Згеєва і Ігор Габузенко (Ward Howell).

"Ми дійсно хочемо знайти нових талановитих людей, хороших фахівців, які поділяють наші цінності. Це не популізм, це - наша мета. І ми розуміємо, що знайти найкращих фахівців, які мають високі компетенції і орієнтовані на конкретні результати, не дуже просто. Тому хочемо запросити вас до співпраці в цій сфері", - зазначив Зеленський.

За словами Зеленського, вже є певна кількість кандидатур, наприклад, на посади керівників ОДА в різних областях України.

"Але і тут нам потрібна ваша допомога з інструментами адекватної оцінки цих людей. Тому що ми хочемо провести прозорий конкурс на ці посади, знайти кращих менеджерів, які прагнуть до позитивних змін у своїх регіонах, мають стратегії розвитку і здатні залучати локальні і іноземні інвестиції", - вказав він.

Окрім того, на зустрічі йшлося про головні критерії, яким повинні відповідати претенденти на глав ОДА: професіоналізм, знання регіону, авторитет у місцевих громадах, добропорядність, хороша репутація, досвід управління системами такого рівня.

"Всі учасники зустрічі підтримали ініціативу Володимира Зеленського, пов'язану з кадровою політикою, і задекларували свою готовність до співпраці з командою новообраного президента", - наголошується в повідомленні.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА