11:34 19.05.2019

У Хмельницькій області на хабарі затримали інспектора головного управління ДФС

1 хв читати
У Хмельницькій області на хабарі затримали інспектора головного управління ДФС

Слідчі теруправління Державного бюро розслідувань спільно з управлінням захисту економіки, управлінням СБУ та Генеральною прокуратурою задокументували факт вимагання коштів ревізором-інспектором головного управління Державної фіскальної служби у Хмельницькій області, повідомила прес-служба ДБР.

"Головний інспектор-ревізор вимагав та отримав 15 тис. грн від підприємця за ненакладення на нього штрафних санкцій та непритягнення до відповідальності за порушення вимог трудового законодавства, зокрема використання праці неоформлених працівників. Зазначимо, що за кожного неоформленого працівника на роботодавця можуть накласти штраф у понад 125 тис. грн", - йдеться в повідомленні.

Наразі вирішується питання про повідомлення затриманому про підозру в одержанні неправомірної вигоди службовою особою (ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України). У разі доведення провини правопорушнику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі терміном від 5 до 10 років із позбавленням права обіймати певні посади на строк до 3 років.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА