19:57 21.05.2019

Зеленський призначив главою адміністрації Богдана

2 хв читати
Зеленський призначив главою адміністрації Богдана

Глава Української держави Володимир Зеленський своїм указом призначив свого радника з юридичних питань Андрія Богдана головою Адміністрації президента України.

"Відповідно до частини третьої статті 106 Конституції України, враховуючи пункт 2 частини третьої статті 3 Закону України "Про державну службу" постановляю: Призначити Богдана Андрія Йосиповича главою Адміністрації президента України", - йдеться в тексті указу №304/2019 від 21 травня, оприлюдненому на сайті глави Української держави у вівторок увечері.

Андрій Йосипович Богдан (1976 р. н.) - уродженець Львова, освіта вища юридична, заслужений юрист України (2007 р.).

Працював в адвокатській компанії "Правіс" і помічником судді Київського апеляційного суду, в 2004 році став партнером в адвокатській фірмі "Пукшин і партнери". У 2007 році став керівним партнером адвокатської фірми "Юридичні радники" (в 2009 році фірма повернула колишню назву - "Пукшин і партнери"). У 2007 році балотувався до Верховної Ради за списками блоку "Наша Україна - Народна самооборона", а також у 2014 році - за списками партії "Блок Петра Порошенка "Солідарність" (№74 списку, але партія скасувала його реєстрацію як кандидата).

Із 2007-го до 2010 року працював заступником міністра юстиції України, заступником міністра Кабінету Міністрів (2010-2011 рр.), урядовим уповноваженим з питань антикорупційної політики (2013-2014 рр.), був позаштатним радником бізнесмена Ігоря Коломойського.

З початку президентської кампанії 2019 року Богдан став юридичним радником кампанії кандидата на посаду глави держави Зеленського.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Президент Філіппін пригрозив Китаю контрзаходами у відповідь на дії в Південно-Китайському морі

У пункті пропуску "Угринів-Долгобичув" орієнтовно до 2 квітня знято блокаду пропуску вантажівок в обох напрямках

СБУ затримала "крота" ворожої розвідки - посадовця Київської ОВА, який під виглядом капелана мав намір шпигувати за десантниками ЗСУ в Києві

До Києва прибула голова Національної асамблеї Франції

Представники міністерств і профільних асоціацій на переговорах Україна-Польща-ЄС обговорили можливість розблокування українсько-польського кордону

Волонтери ТЧХУ працювали на місці руйнувань у Харкові після російської атаки

Мінсоцполітики розробило проєкт демографічної стратегії України до 2040 року

СБУ затримала агента РФ, який хотів скоригувати ракетний удар по ТЕС і військовому госпіталю в Дніпрі

Рада оборони Києва ухвалила рішення про посилення заходів безпеки в столиці - КМВА

ДБР викрило злочинну групу посадовців, яка зрубала 100-річні дуби на 60 млн грн у Чорнобильському заповіднику

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА