Події

За минулу добу бойовики п'ять разів обстріляли позиції ЗС України на Донбасі, поранені троє військових

За минулу добу бойовики п'ять разів обстріляли позиції Збройних сил України на Донбасі, троє українських військовослужбовців отримали поранення, повідомляє прес-центр Операції об'єднаних сил (ООС).

"21 травня озброєні формування Російської Федерації п'ять разів порушили режим припинення вогню. Внаслідок обстрілу троє військовослужбовців Об'єднаних сил отримали поранення", - йдеться у зведенні, оприлюдненому на сторінці прес-центру штабу в соцмережі Фейсбук у середу вранці.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" противник чотири рази обстріляв позиції Об'єднаних сил поблизу села Водяне - з ручних протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї, двічі у н.п. Павлопіль - з ручних протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї, біля села Гнутове - з великокаліберних кулеметів.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" противник обстріляв українські позиції поблизу н.п. Шуми з автоматичних станкових гранатометів, великокаліберних кулеметів і снайперської зброї.

"З початку поточної доби обстрілів з боку супротивника не зафіксовано", - додали в штабі.

 

 

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ