Події

Начальник Управління держохорони Гелетей подав рапорт про звільнення

Начальник Управління державної охорони (УДО) Валерій Гелетей подав рапорт про звільнення з обійманої посади на ім'я президента України Володимира Зеленського.

"Прошу Вашого рішення щодо звільнення мене із посади начальника УДО України за власним бажанням", - йдеться в тексті рапорту від 22 травня, скан-копію якого Гелетей оприлюднив на своїй сторінці у Facebook.

Коментуючи подану заяву, начальник УДО зазначив, що пишається кожним своїм робочим днем у відомстві та подякував особовому складу. "Разом із тим, розумію, що новообраний президент України повинен формувати свою власну команду. Для себе я вирішив, що напишу рапорт на звільнення після інавгурації, бо залишити свій підрозділ напередодні цієї важливої події було б безвідповідально", - зазначив Гелетей.

Він побажав своєму наступнику сили, мудрості й сил у службі.

"Йдучи з посади керівника Управління державної охорони України, я продовжуватиму свою віддану службу Державі, Народові, Закону", - резюмував Гелетей.

Як повідомлялося, Гелетея було призначено начальником УДО 15 жовтня 2014 року. Перед тим він понад три місяці очолював Міноборони.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ