Події

Адміністрація Зеленського не даватиме команд правоохоронцям, усі рівні перед законом, і олігархи теж

Глава адміністрації президента України Андрій Богдан заявив, що правоохоронним органам дано чіткий сигнал, що перед законом в країні повинні бути всі рівні, зокрема, олігархи.

"Ми даємо щодня сигнали всім правоохоронним органам, що немає ніяких заборон, немає ніяких "червоних ліній". Все, що в рамках закону, треба активно починати розслідувати і направляти до суду. Злочинці повинні бути покарані, і я обіцяю, що адміністрація президента Зеленського ніколи не буде давати ніяких сигналів, кого можна чіпати, кого не можна, хто свій і хто чужий", - сказав він в ефірі ток-шоу "Право на владу" на телеканалі "1 + 1" у четвер увечері.

Богдан зазначив, що такі підходи стосуються і тих, кого називають олігархами. "Ми вважаємо, що всі рівні перед законом, і будь-який олігарх, і будь-яка інша людина, повинні дотримуватись закону. В Україні прийнято дуже багато хороших законів, але, на жаль, їх ніхто не виконує. Ось ми хочемо, щоб всі були рівні перед законом, і будемо намагатись це показувати своєю діяльністю", - підкреслив він.

Глава АП також вказав, що команда Зеленського просуватиме боротьбу з корупцією на власному прикладі, відкритістю, можливістю критики і покарання навіть членів своєї команди.

 

 

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ