08:02 25.05.2019

ЦВК просить забезпечити зміни в закон про держзакупівлі

1 хв читати

Центральна виборча комісія (ЦВК) України звернулась до президента України, Верховної Ради, Кабінету міністрів з постановою про необхідність прийняття парламентом змін до Закону України "Про державні закупівлі" для проведення виборів народних депутатів, повідомила прес-служба ЦВК.

"Для належного забезпечення організації підготовки та проведення позачергових виборів народних депутатів України від 21 липня 2019 Комісія своєю постановою звернулась до Президента України, Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України про необхідність невідкладного прийняття Верховною Радою України Закону України "Про внесення змін до Закону України "Про державні закупівлі", - йдеться в повідомленні.

Крім того, ЦВК закликала міністерство економічного розвитку і торгівлі України надати пропозиції з метою врегулювання питань здійснення державних закупівель.

Зазначається, що дане рішення прийнято в зв'язку з тим, що через брак часу у комісії немає можливості забезпечити підготовку і проведення парламентських виборів відповідно до чинного законодавства України в сфері державних закупівель.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА