Події

Військові прокурори затримали при отриманні хабара в 400 тис грн начальника управління ДАБІ в Рівненській області

Співробітники прокуратури Західного регіону України затримали при отриманні хабара в 400 тис грн начальника управління Державної архітектурно-будівельної інспекції в Рівненській області, повідомляє прес-служба прокуратури Західного регіону України.

"Слідчими слідчого управління ГУ Нацполіції в Рівненській області, при оперативному супроводі Управління захисту економіки в Рівненській області задокументовано факт вимагання та одержання неправомірної вигоди від представника приватного підприємства начальником Управління Державної архітектурно-будівельної інспекції в Рівненській області за посередництва іншої особи," - йдеться в повідомленні, на офіційному сайті прокуратури західного регіону України в суботу ввечері.

Хабар у розмірі 400 тис грн призначалися за не створення штучних перешкод у здійсненні підприємницької діяльності в сфері будівництва та непроведення перевірок на об'єкті будівництва.

Зазначені кошти перераховані на розрахунковий рахунок "підконтрольного" зловмисниками іншого приватного підприємства.

"Наразі проводяться першочергові слідчі дії, а також обшуки за місцем проживання фігурантів справи" - підсумували в прокуратурі.

 

 

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ