Події

Ветерани повинні бути задіяними в усіх процесах, ініційованих державою і отримувати підтримку і допомогу

Під час робочої поїздки в Тернопільську область міністр у справах ветеранів Ірина Фріз заявила на засіданні Ради підтримки учасників АТО / ООС, яка відбулась у Тернопільській облдержадміністрації, що ветерани мають бути залучені до всіх процесів, ініційованих державою і отримувати підтримку і допомогу, повідомляє прес -служба Міністерства у справах ветеранів.

"Нині Міністерство формує територіальні органи в регіонах. Тому я сподіваюсь, що на Тернопільщині, як і в інших областях, ці посади займуть дійсно професійні та небайдужі люди, які зможуть якісно співпрацювати не тільки з місцевими органами влади, а й охоплювати увагою всіх ветеранів цього регіону, співпрацювати з місцевими громадськими організаціями та спілками", - зазначила Фріз.

Заступник міністра Оксана Гаврилюк, яка також взяла участь у засіданні, додала, що нині Мінветеранів працює над створенням в областях єдиних ветеранських просторів.

"Майстерс простір - це своєрідний хаб, де ветерани та члени їх сімей зможуть отримати комплексну підтримку і допомогу, якої потребуватимуть. Це має бути комфортний простір, куди приємно і корисно прийти для консультації, допомоги і просто соціалізації, якщо в ній відчуватиметься потреба, - додала Гаврилюк.

Також керівниця відомства розповіла про ініціативу створення Єдиного державного реєстру, в якому міститиметься не тільки база даних ветеранів, а й інформація щодо їхніх потреб, та статистика виконання.

За результатами засідання відбулось підписання Меморандуму про співпрацю між Тернопільською ОДА та Міністерством у справах ветеранів.

 

 

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ