08:29 27.05.2019

Коломойський: На майбутніх парламентських виборах симпатизуватиму усім, окрім "БПП"

2 хв читати
Коломойський: На майбутніх парламентських виборах симпатизуватиму усім, окрім "БПП"

Український бізнесмен Ігор Коломойський заявив, що на майбутніх парламентських виборах симпатизуватиме всім, окрім Блоку Петра Порошенка.

Про це бізнесмен повідомив в інтерв'ю "Українській правді".

"Порошенко щойно пішов, і зараз посиплеться на нього все, що за останні п’ять років накопичилося. З іншого боку, це теж непогано, тому що це дощ. І якщо він виживе, якщо ця політична сила виживе, то вона очиститься, вже потім, наступного разу, до наступних виборів їм вже закидати це не потрібно буде", - вважає бізнесмен.

Коломойський також сказав, що підтримує партію "Слуга народу".

На запитання, чи може він підтримувати Володимира Гройсмана, Коломойський відповів: "Дивлячись з ким він піде, з якими гаслами. Так він мені не симпатичний. Але не так, щоб я був проти нього, але..."

Бізнесмен не вважає, що Арсеній Яценюк піде на парламентські вибори: "Просто він людина, яка не любить поразок. Піти - і скільки він там набере?".

На ремарку, що Яценюк може об'єднатися з Гройсманом, Коломойський відповів: "І яким номером?".

При цьому олігарх вважає, що міністр внутрішніх справ Арсен Аваков "навряд чи" піде на парламентські вибори.

"А з ким Авакову йти? Гройсман незрозуміло, що там за партія, братська могила. Я думаю, Аваков перебуває сьогодні в тому стані, що йому взагалі ні з ким не потрібно йти. Він сам по собі величина", - заявив Коломойський.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА