Події

На Тернопільщині рятувальники ліквідують наслідки негоди у двох районах

Унаслідок погіршення погодних умов у Бучацькому та Монастириському районах Тернопільської області протягом 4-5 червня були підтоплені 24 будинки на території 14 домогосподарств і 22 га приватних сільгоспугідь у трьох населених пунктах, повідомили в Держслужбі України з надзвичайних ситуацій у Тернопільській області.

"Станом на 6:00 5 червня 2019 року залишаються підтопленими орієнтовно 4 га приватних сільгоспугідь, а також підвальні приміщення трьох житлових будинків у с. Гранітному Монастириського району, спостерігається значний спад рівня води", - йдеться в повідомленні на сторінці відомства у Facebook у середу вранці

За інформацією прес-служби, протягом 4-5 червня 2019 року підрозділи Управління ДСНС здійснили три оперативні виїзди; відкачано 605 куб. м. води з підтоплених територій, домогосподарств і підвальних приміщень; залучено 16 членів особового складу, 4 одинці техніки, 3 мотопомпи.

Повідомляється також, що в одному з районів зруйнований земляний насип приватного ставка без виникнення негативних наслідків.

Ліквідація наслідків негоди та уточнення її наслідків тривають.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ