Події

Троє українців загинули, ще один сильно постраждав у ДТП у Польщі

У повіті Мендзижеч (Любуське воєводство, Польща) на дорозі місцевого значення в середу ввечері з невстановлених причин легковий автомобіль з українцями врізався в дерево, внаслідок чого троє громадян України загинули, а ще одного українця було госпіталізовано в дуже важкому стані, повідомляє "Польське радіо".

"Поліція під наглядом прокуратури з'ясовує обставини ДТП, яка сталося в середу в Польщі в повіті Мендзижеч. Унаслідок загинули троє громадян України, четвертий бореться за життя в лікарні", - наведено на сайті польського ЗМІ слова представниці штабу поліції в Мендзижеч Юстини Лентовської.

У замітці наголошується, що аварія сталася в середу після 17.00 на локальній дорозі між Пщевом і Новим Гожицком.

"З невідомих причин водій "Опель Астра" втратив контроль над автомобілем, випав із шляху і врізався у дерево. В автомобілі їхали четверо громадян України. Двоє загинули на місці. Двох інших у дуже важкому стані було госпіталізовано. На жаль, незважаючи на зусилля лікарів, один із них помер під час операції", - пише польський ресурс.

Загиблим українцям було від 31 до 38 років.

"Четвертий учасник аварії - 19-річний хлопець – перебуває в лікарні в Гожуві, його стан дуже важкий", - сказала Лентовська.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ