07:45 15.06.2019

За минулу добу бойовики 24 рази обстріляли позиції ЗС України на Донбасі, поранений один військовий

2 хв читати
За минулу добу бойовики 24 рази обстріляли позиції ЗС України на Донбасі, поранений один військовий

За минулу добу бойовики 24 рази обстріляли позиції Збройних сил України на Донбасі, поранений один український військовослужбовець, повідомляє прес-центр Операції об'єднаних сил (ООС).

"14 червня озброєні формування Російської Федерації 24 рази порушили режим припинення вогню. З них шість разів - із застосуванням забороненої мінськими угодами 122 мм артилерії, мінометів калібру 120 і 82 мм. Унаслідок ворожих обстрілів один український військовослужбовець отримав поранення", - йдеться у зведенні, оприлюдненому на сторінці прес-центру штабу в соцмережі Фейсбук у суботу вранці.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" бойовики 15 разів обстріляли позиції Об'єднаних сил. Зокрема, п'ять разів Мар'їнку - з 122 мм артилерії, мінометів калібру 82 мм, гранатометів різних систем і стрілецької зброї, двічі Павлопіль - з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї, н.п. Красногорівка - з 82 мм мінометів, гранатометів і великокаліберних кулеметів, поблизу н.п. Гнутове - з великокаліберних кулеметів, двічі Водяне - з автоматичних гранатометів, околиці Лебединського - зі стрілецької зброї, Пищевик - з гранатометів різних систем, у н.п. Тарамчук - з гранатометів різних систем і стрілецької зброї, Широкине - зі станкового протитанкового гранатомета.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" позиції українських військовослужбовців обстріляні 9 разів. Зокрема, тричі Південне - з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї, Попасна - з мінометів калібру 82 мм, поблизу н.п. Новгородське - з автоматичних гранатометів, Золоте-4 - з 82 мм мінометів, гранатометів різних систем, тричі Станицю Луганську - зі стрілецької зброї.

За даними української розвідки 14 червня один бойовик знищений.

"З початку поточної доби ворог обстріляв позиції Об'єднаних сил чотири рази", - додали в штабі.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" ворог зробив два обстріли позицій українських захисників Зокрема, поблизу н.п. Лебединське - з гранатомета і стрілецької зброї, Авдіївку - з міномета калібру 82 мм.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" ворог двічі обстріляв позиції Об'єднаних сил. Зокрема, Станицю Луганську - з підствольного гранатомета і стрілецької зброї.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Суд визнав наявність російського громадянства в колишньої топпосадовиці Мін'юсту Прилуцької

Грузія продовжила термін перебування українців без візи до трьох років

У західних областях України в четвер удень 9-14°; на решті території 17-22°

У Києві очікують, що законопроєкт про допомогу Україні Байден підпише негайно – Єрмак

Рада збільшила чисельність Держприкордонслужби на 15 тисяч військовослужбовців

ДТЕК планує відновити електропостачання знеструмлених споживачів Святошинського району Києва протягом двох годин

Дрони СБУ уразили дві нафтобази в Смоленській області - джерело

ВАКС стягнув у дохід держави квартири, автівки та літаки окупаційного голови Запорізької області

Окупанти завдали удару по місцю зберігання несправної автотехніки в Одесі, жертв немає - Сили оборони півдня

Російські суди в березні винесли рекордну кількість вироків за дезертирство - британська розвідка

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА