07:30 16.06.2019

Бойовики НЗФ 21 раз порушили режим припинення вогню на Донбасі, один український військовослужбовець отримав поранення

2 хв читати
Бойовики НЗФ 21 раз порушили режим припинення вогню на Донбасі, один український військовослужбовець отримав поранення

Бойовики незаконних збройних формувань 21 раз порушили режим припинення вогню, один український військовослужбовець отримав поранення, повідомляє прес-центр штабу операції Об'єднаних сил.

"15 червня озброєні формування Російської Федерації 21 раз порушили режим припинення вогню. З них чотири рази - з застосуванням заборонених Мінськими угодами мінометів калібру 120 і 82 мм. Противник також обстрілював наших захисників з озброєння БМП, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї ... за поточну добу один військовослужбовець отримав поранення", - йдеться в повідомленні на офіційній сторінці штабу ООС в соцмережі Фейсбук у неділю вранці.

Бойовики застосували озброєння, заборонені Мінськими домовленостями.

"У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" противник 13 разів обстріляв позиції Об'єднаних сил: двічі Лебединське - з гранатометів різних систем і великокаліберних кулеметів, чотири рази околицю населеного пункту Авдіївка - з мінометів калібру 120 мм і 82 мм, а також гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів, стрілецької зброї; Новотроїцьке - зі стрілецької зброї; Красногорівка - з великокаліберних кулеметів, стрілецької зброї; тричі Водяне - з озброєння БМП, гранатометів різних систем і стрілецької зброї; поблизу Верхньоторецького - зі станкового протитанкового гранатомета; у населеного пункту Піски - з 82 мм гранатомета і станкового протитанкового гранатомета", - зазначили в штабі ООС.

Обстрілу також піддалися населені пункти Станиця Луганська, Новолуганське, Кримське, Травневий.

"З початку поточної доби ворог обстріляв позиції Об'єднаних сил три рази. В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" ворог здійснив два обстріли позицій українських захисників: двічі поблизу населеного пункту Водяне - з гранатомета, великокаліберного кулемета і стрілецької зброї. В районі відповідальності оперативно -тактичного угруповання "Північ" ворог один раз обстріляв позиції Об'єднаних сил: околицю Кримського - зі стрілецької зброї", - підсумували в штабі ООС.

Об'єднані сили надійно контролюють противника на лінії зіткнення, дотримуючись при цьому умов припинення вогню.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Під повітряною атакою перебували Дніпро, Кам'янське, Павлоград, Кременчук, Івано-Франківськ, н.п. Дніпропетровської і окремі об'єкти Львівської обл.

29 березня: Яке сьогодні свято, все про цей день

Федоров представив новий комплекс дистанційного розмінування

Лоцман вантажного судна викликав допомогу буксира, перш ніж врізатися в міст у Балтіморі

По всій Україні - повітряна тривога через загрозу ракетних ударів

В аварії автобуса FlixBus у Німеччині постраждало дві українки

Фармкомпанія "Дарниця" приєднується до Альянсу критичних лікарських засобів ЄС

Унаслідок атаки безпілотників у Кам'янському є постраждалий

Ворог атакував безпілотниками низку об'єктів критичної інфраструктури Дніпропетровської області

Українсько-польські переговори аграрних асоціацій - є розуміння щодо широкої низки продуктів, щодо зерна рішення немає

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА