11:06 16.06.2019

Гройсман привітав українців із днем медичного працівника

1 хв читати

Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман привітав українців із днем медичного працівника, повідомляє прес-служба Кабінету міністрів України.

"Зміни, яких нам вдалося досягти, стали можливими завдяки роботі тисяч медичних працівників по всій країні. Ми створюємо ефективну систему, яка заохочує працівників і дає їм можливість надалі підвищувати свій професійний рівень. Упевнений, що професіоналізм українських медиків дає нам змогу ставити перед собою найсміливіші завдання з реформування системи охорони здоров'я і подальшого підвищення якості вітчизняної медицини", - йдеться в повідомленні на офіційному сайті КМУ в неділю вранці.

На думку прем'єр-міністра України, реформа системи охорони здоров'я є однією з найважливіших для країни, а її необхідність очевидна для всіх громадян.

"Наші зусилля спрямовані на побудову сучасної системи охорони здоров'я, при якій пацієнти отримуватимуть професійну та якісну медичну допомогу. Для медичних працівників реформа означає нові можливості самореалізації, гідну винагороду за свою працю, належні матеріально-технічні умови. Запровадження принципу "гроші ходять за пацієнтом" вже збільшило заробітну плату лікарів первинної ланки, і це тільки початок нашої реформи", - зазначив Гройсман.

Прем'єр-міністр подякував українським медикам за щоденну сумлінну працю.

"Висловлюю подяку всім медичним працівникам нашої країни за щоденну складну працю, що рятує життя людей!", - підсумував Гройсман.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА