12:55 17.06.2019

За тиждень через КПВВ на Донбасі пройшло майже 30 тис. людей

1 хв читати
За тиждень через КПВВ на Донбасі пройшло майже 30 тис. людей

Протягом минулого тижня через КПВВ на лінії розмежування в межах Донецької та Луганської областей пройшло майже 300 тис. людей і 34 тис. транспортних засобів, повідомили в прес-центрі Операції об'єднаних сил.

"За зазначений період через лінію розмежування було оформлено 286 тис. громадян і 34 тис. транспортних засобів. Відмовлено в пропуску через лінію зіткнення 186 особам через відсутність необхідних документів", - йдеться в повідомленні на сторінці штабу у Facebook, розміщеному у неділю ввечері.

Також зазначено, що на контрольовану територію прослідували 22 внутрішньо переміщені особи, що залишили свої оселі на тимчасово окупованій території України через складну соціально-економічну ситуацію.

Під час здійснення контрольно-перевірочних заходів прикордонники в контрольних пунктах в'їзду-виїзду виявили 16 паспортних документів України з ознаками часткового підроблення.

У штабі поінформували, що за адміністративні правопорушення до відповідальності в контрольних пунктах в'їзду-виїзду на лінії розмежування притягнено 11 громадян.

"Встановлено, що зазначені особи перетнули державний кордон України з Російською Федерацією в недіючих пунктах пропуску на тимчасово неконтрольованій ділянці українсько-російського кордону. Крім того, матеріали справ про адміністративні правопорушення складено стосовно двох іноземців, що порушили правила перебування на території України", - йдеться в повідомленні.

Е

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА