20:02 20.06.2019

Двоє українських військових поранені на Донбасі від початку доби - штаб ООС

2 хв читати

Від початку доби четверга бойовики на Донбасі сім разів порушили режим припинення вогню, внаслідок чого один військовослужбовець Збройних сил України дістав поранення, а ще один - бойову травму, повідомляє прес-центр штабу Операції об'єднаних сил.
"Збройні формування Російської Федерації обстрілювали позиції наших підрозділів із застосуванням заборонених Мінськими угодами мінометів калібру 120 та 82 мм, а також із гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї... Внаслідок ворожих обстрілів один український військовослужбовець отримав поранення, ще один – бойову травму. На обстріли з боку збройних формувань Російської Федерації наші підрозділи дали адекватну відповідь, втрати противника уточнюються", - йдеться у зведенні, оприлюдненому на сторінці прес-центру в соцмережі Facebook.
У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" бойовики здійснили два обстріли позицій об'єднаних сил, із них поблизу н.п. Павлопіль, з напрямку н.п. Українське - з АГС і стрілецької зброї; в районі Мар'їнки, з напрямку н.п. Трудівський - з СПГ.
У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" бойовики здійснили п’ять обстрілів позицій об'єднаних сил: біля Луганського, з напрямку Калинівки - з гранатометів різних систем і великокаліберних кулеметів; у районі н.п. Травневе, з напрямку Гольмівський - із мінометів калібру 120 мм, АГС і стрілецької зброї; н.п. Майорське, з напрямку Горлівки - з 82 мм міномета; на околиці н.п. Новолуганське, з напрямку н.п. Байрак - з міномета калібру 120 мм; н.п. Новозванівка, з напрямку н.п. Калинове - 120 мм міномети й автоматичні гранатомети.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

СБУ затримала "крота" ворожої розвідки - посадовця Київської ОВА, який під виглядом капелана мав намір шпигувати за десантниками ЗСУ в Києві

До Києва прибула голова Національної асамблеї Франції

Представники міністерств і профільних асоціацій на переговорах Україна-Польща-ЄС обговорили можливість розблокування українсько-польського кордону

Волонтери ТЧХУ працювали на місці руйнувань у Харкові після російської атаки

Мінсоцполітики розробило проєкт демографічної стратегії України до 2040 року

СБУ затримала агента РФ, який хотів скоригувати ракетний удар по ТЕС і військовому госпіталю в Дніпрі

Рада оборони Києва ухвалила рішення про посилення заходів безпеки в столиці - КМВА

ДБР викрило злочинну групу посадовців, яка зрубала 100-річні дуби на 60 млн грн у Чорнобильському заповіднику

Глава МЗС Кулеба задекларував 3,3 млн грн доходів за 2023 рік

Окупанти вранці завдали ракетного удару по Одесі - Кіпер

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА