Події

Данилюк обговорив із делегацією Канади підготовку плану розвитку підконтрольних Україні територій Донбасу

Секретар Ради національної безпеки та оборони України (РНБО) Олександр Данилюк обговорив із делегацією Канади підготовку плану з розвитку підконтрольних Україні територій Донецької та Луганської областей.

Як повідомляє в середу прес-служба РНБО, Данилюк провів зустріч із делегацією Канади та представниками Фонду "Демократичні ініціативи", під час якої обговорювалися результати соцдослідження, проведеного фондом за підтримки канадського уряду. Представники фонду порушили питання, які турбують жителів підконтрольної Україні території Донецької та Луганської областей і стосуються перспектив розвитку регіону: відновлення інфраструктури, створення робочих місць і забезпечення державою соціальних гарантій.

"Олександр Данилюк заявив, що всебічний розвиток підконтрольної України території Донецької та Луганської областей продемонструє спрямованість державної політики на підвищення добробуту громадян", - зазначено в повідомленні РНБО.

Зазначається, що розробка пропозицій для цього плану є важливим завданням РНБО, яке вже опрацьовується.

У свою чергу депутат парламенту Канади Борис Вжесневський підтвердив готовність Канади надавати Україні необхідну допомогу.м

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ