Події

Бойовики з початку доби обстрілювали позиції ЗС України на Донбасі з мінометів, гранатометів і ПТРК

З початку доби вівторка, 16 липня, бойовики чотири рази порушили режим припинення вогню на Донбасі, застосовуючи заборонене Мінськими угодами озброєння, включно з великокаліберними мінометами і протитанковими ракетними комплексами, повідомляють у прес-центрі штабу операції Об'єднаних сил.

"Збройні формування Російської Федерації обстрілювали позиції наших підрозділів із застосуванням забороненого мінськими угодами озброєння - мінометів калібру 120 і 82 мм, а також з гранатометів різних систем, протитанкових ракетних комплексів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї ... Внаслідок ворожих обстрілів втрат з нашого боку не зафіксовано", - йдеться в вечірньому зведенні, оприлюдненому на сторінці прес-центру ООС у соцмережі Фейсбук.

Так, в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" бойовики здійснили 3 обстріли позицій Об'єднаних сил: поблизу н.п. Опитне з боку н.п. Веселе - з мінометів калібру 120 і 82 мм; поруч Новотроїцького з боку Докучаєвська - з гранатометів різних систем, великокаліберного кулемета і стрілецької зброї; на околиці Верхньоторецького з Михайлівки - зі станкового протитанкового гранатомета, ПТРК і великокаліберного кулемета.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" бойовики здійснили один обстріл неподалік Кримського від Слов’яносербська - з міномета калібру 82 мм, великокаліберного кулемета і стрілецької зброї.

"На обстріл з боку збройних формувань Російської Федерації наші підрозділи дали адекватну відповідь. Втрати противника уточнюються", - додали в прес-центрі ООС.

 

 

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ