19:03 19.07.2019

РНБО розпочала підготовку засідання з питань енергобезпеки

1 хв читати
РНБО розпочала підготовку засідання з питань енергобезпеки

Рада національної безпеки і оборони (РНБО) України має намір провести засідання з питань енергетичної безпеки з урахуванням пропозицій експертної групи.

"Передбачається проведення наступного засідання експертної групи, за підсумками якого буде представлено пропозиції для включення до проекту рішення засідання РНБО з питань енергетичної безпеки", - повідомила прес-служба РНБО за підсумками засідання експертної групи з питань захисту національних інтересів в енергетичній сфері в п'ятницю, яке провів секретар Ради Олександр Данилюк.

На цьому засіданні члени експертної групи розглянули стан та проблемні питання реформування ринку природного газу України, розмежування до 1 січня 2020 року видів діяльності НАК "Нафтогаз України" відповідно до вимог Європейського Союзу (анбандлінгу). Крім того, експерти розглянули питання перспектив забезпечення природним газом українських споживачів і функціонування ГТС України.

Експертну групу з питань захисту інтересів в енергетичній сфері щодо актуальних загроз національній безпеці України в газовій сфері було створено за результатами наради членів РНБО під головуванням президента України Володимира Зеленського з енергетичної безпеки, яка відбулася 31 травня 2019 року.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА