Події

ОВК №105 у місті Щастя перераховує голоси, поліція посилила заходи безпеки

Окружна виборча комісія (ОВК) №105 (місто Щастя, Луганська область) перераховує голоси, поліція посилила там заходи безпеки.

Як повідомляється на сторінці Міністерства внутрішніх справ України в соцмережі Facebook у середу, до Новоайдарського відділу поліції звернувся член окружної виборчої комісії №105, який повідомив про можливе порушення виборчого законодавства головою ОВК.

"У повідомленні заявник зазначив, що на сайті ЦВК вже є результати підрахунку 100% голосів на всіх шести виборчих дільницях, розташованих на виборчому окрузі №105, та встановлено результати виборів, але, зі слів заявника, опрацювання протоколів за результатами голосування на виборчих дільницях не проводилось", - інформує МВС.

Цей факт зареєстровано.

За інформацією МВС, комісія здійснює перерахунок голосів.

Поліція вирішила посилити заходи публічної безпеки поблизу окружної виборчої комісії. Для охорони громадського порядку задіяно 45 поліцейських.

Нині на сайті ЦВК міститься така інформація: після опрацювання 100% електронних протоколів перемагає представник партії "Опозиційний блок" Вікторія Гриб (39,58%), за нею йде представник партії "Опозиційна платформа - За життя" Сергій Медведчук (31,7%).

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ