Події

Екс-регіонал Єфремов покинув СІЗО

Екс-голова фракції Партії регіонів у Верховній Раді Олександр Єфремов у середу вийшов зі слідчого ізолятора в м. Старобільську (Луганська обл.), повідомляється на сайті "Телевізійної служби новин".

"Олександр Єфремов вийшов із СІЗО близько 8-ї ранку. Жодних речей у руках не ніс. Його зустрів адвокат Євген Солодко на позашляховику", - йдеться в повідомленні.

У машині політика супроводжували двоє представників правоохоронних органів.

В інтерв'ю ТСН Єфремов сказав, що спрямує свої сили на відбілювання репутації - і своєї особистої, і Партії регіонів, яка вже не існує.

"Для мене головне завдання - довести, що я як член Партії регіонів зовсім невинен", - зазначив він.

Єфремов також наголосив, що, попри нинішню невизначеність, це не означає, що він "вийшов з гри" (з політики - ІФ).

Як повідомлялося, 22 липня Київський апеляційний суд за клопотанням сторони захисту змінив запобіжний захід Єфремову з тримання під вартою на цілодобовий домашній арешт.

Єфремова затримали за підозрою в посяганні на територіальну цілісність і недоторканність України 30 липня 2016 року в аеропорту Києва. Йому також інкримінують підтримку самопроголошеної "ЛНР" і незаконне заволодіння майном "Луганськвугілля".

Єфремова обвинувачують в організації захоплення будівлі Луганської обласної державної адміністрації навесні 2014 року, в пособництві під час захоплення будівлі Управління Служби безпеки України в Луганській області, вчиненні умисних дій з метою зміни меж території та державного кордону України.

Йому також ставлять за провину організаційне та інше сприяння створенню і діяльності терористичної організації "Луганська народна республіка" і державну зраду.

 

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ