18:29 17.08.2019

Участь бюджетників у заходах з нагоди Дня Незалежності України є добровільною

1 хв читати
Участь бюджетників у заходах з нагоди Дня Незалежності України є добровільною

Участь працівників бюджетної сфери в заходах з нагоди 28-ї річниці Незалежності України 24 серпня є добровільною, заявляють в Офісі президента України Володимира Зеленського.

"Інформація про те, що Офіс президента нібито примусово збирає вчителів, лікарів і представників громадськості на генеральну репетицію святкування, не відповідає дійсності", - йдеться в роз'ясненні ОП про участь в офіційних заходах з нагоди Дня Незалежності України, опублікованому в його Telegram-каналі в суботу.

В Офісі президента пояснили, що відповідне розпорядження ОП з формування делегацій в регіонах направлене на надання допомоги тим, хто хоче приєднатися до урочистостей.

"Наголошуємо, що йдеться не про глядачів, а саме про учасників заходів, які представлятимуть усі регіони країни. Значна частина запрошених буде відзначена нагородами. Водночас, місцеві органи влади повинні зібрати інформацію про склад делегацій для того, щоб учасники не відчували проблем з тим, як дістатися до Києва", - зазначили в ОП.

В Офісі президента нагадали, що в 2019 році буде започатковано нову традицію святкування Дня Незалежності. "У святкових заходах візьмуть участь не тільки захисники України, а й представники інших професій, які є гордістю нашої нації і творять її майбутнє", - вказали в ОП.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА