07:23 19.08.2019

Бойовики тринадцять разів порушили режим припинення вогню, українські військові не постраждали

2 хв читати
Бойовики тринадцять разів порушили режим припинення вогню, українські військові не постраждали

На Донбасі бойовики тринадцять разів порушили режим припинення вогню, українські військовослужбовці при цьому не постраждали, повідомляє прес-центр штабу Операції об'єднаних сил (ООС).

"18 серпня збройні формування Російської Федерації і її найманці тринадцять разів порушили режим припинення вогню. Противник обстрілював позиції Об'єднаних сил з озброєння БМП, гранатометів різних систем і стрілецької зброї ... За минулу добу втрат в результаті ворожих обстрілів з нашого боку не було", - йдеться в повідомленні на офіційній сторінці штабу ООС в соцмережі Фейсбук у понеділок уранці.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" противник здійснив 11 обстрілів позицій Об'єднаних сил: поблизу Пищевика - зі стрілецької зброї; двічі біля Водяного - з ручних протитанкових гранатометів і стрілецької зброї; тричі у Лебединського - зі стрілецької зброї; двічі навколо Талаківки - зі стрілецької зброї; двічі неподалік Павлополя - з автоматичних гранатометів і стрілецької зброї; біля Пісків - з ручних протитанкових гранатометів.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" противник здійснив 2 обстріли позицій Об'єднаних сил: біля Новолуганського - з озброєння БМП, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї; неподалік Луганська - з гранатометів різних систем і великокаліберних кулеметів.

"З початку поточної доби противник здійснив 2 обстріли позицій Об'єднаних сил в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід": неподалік Новотроїцького - з гранатометів різних систем і стрілецької зброї; в районі Водяного - з ручного протитанкового гранатомета і стрілецької зброї", - підсумували в штабі ООС.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА