11:34 19.08.2019

На пожежі в одеському готелі загинула дитина та громадянка Австралії, упізнано шістьох загиблих із дев'яти

1 хв читати
На пожежі в одеському готелі загинула дитина та громадянка Австралії, упізнано шістьох загиблих із дев'яти

Серед загиблих унаслідок пожежі в одеському готелі "Токіо Стар" є громадянка Австралії, повідомив на апаратній нараді в мерії міської голова Одеси Геннадій Труханов.

"В Одесі сталася страшна трагедія, НП: пожежа в готелі "Токіо Стар", яка забрала життя дев'яти осіб, у тому числі дитини. Визначають ще... поки що ми не можемо говорити про категорії, тому що ідентифіковано зараз п'ять осіб, у тому числі громадянку Австралії (серед загиблих - ІФ)", - сказав Труханов на апаратній нараді в мерії в понеділок уранці.

Як повідомлялося, в Одесі в ніч на 17 серпня сталася пожежа в готелі "Токіо Стар" на вул. Водопровідній, 1, унаслідок чого загинули дев'ять людей (восьмеро загинули на місці, ще один - у машині швидкої допомоги), 10 осіб постраждали.

Серед постраждалих - двоє іноземців і дитина.

Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман доручив негайно розпочати масштабні перевірки місць відпочинку громадян, передусім готелів і санаторіїв.

До Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено відомості за ч. 2 ст. 270 (порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки) Кримінального кодексу України.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА