12:35 20.08.2019

Суд відклав розгляд апеляції на арешт Вишинського

1 хв читати
Суд відклав розгляд апеляції на арешт Вишинського

 Київський апеляційний суд відклав розгляд скарги захисту на рішення Подільського районного суду Києва щодо продовження тримання під вартою головного редактора "РИА Новости-Украина" Кирила Вишинського, повідомили агентству "Інтерфакс-Україна" в прокуратурі АР Крим.

"Розгляд апеляції відкладено через хворобу судді", - сказали в прокуратурі, додавши, що про дату засідання буде повідомлено додатково.

Як повідомлялося, Подільський районний суд Києва в липні продовжив на два місяці запобіжний захід Вишинському, обвинувачуваному українськими правоохоронцями в державній зраді. Арешт продовжено до 19 вересня без визначення розміру застави.

15 травня 2018 року співробітники Служби безпеки України затримали Вишинського в Києві. Тоді спільно з прокуратурою АР Крим вони провели слідчі дії (обшуки) в офісі "РИА Новости-Украина" в Києві. Вишинському оголосили про підозру в кримінальному провадженні, відкритому за ч. 1 ст. 111 (державна зрада) Кримінального кодексу України.

16 травня Вишинського привезли до Херсона, де 17 травня суд обрав йому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Херсонський суд уже кілька разів подовжував Вишинському термін тримання під вартою, а апеляційний суд підтверджував ці рішення.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

На відео вбивства поліцейського на Вінниччині присутні військовослужбовці однієї з в/ч Сухопутних військ - Командування

Для України важлива участь Бразилії в першому Глобальному саміті миру - Зеленський

Кількість загиблих унаслідок ворожого обстрілу Вовчанська збільшилася до двох осіб

На прикордонному переході "Рава-Руська - Гребенне" з неділі частково відновлять пропуск вантажівок - Держприкордонслужба

Укргідрометцентр попереджає про сильні дощі та заморозки на заході країни

ОК "Південь" сприяє правоохоронцям у затриманні вбивць поліцейського на Вінниччині, підозрювані понад рік не служать у 28 ОМБр

"Укрзалізниця" повертає "Інтерсіті+" в Одесу в тестовому режимі

Віцеканцлер Німеччини Габек відвідав Миколаївську область

В Україні в неділю похолодає, пройдуть дощі

Перевіряється причетність до розстрілу поліцейських на Вінниччині двох військовослужбовців

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА