17:40 20.08.2019

Росія і бойовики ОРЛО зірвали синхронний демонтаж фортифікаційних споруд у районі Станиці Луганської

1 хв читати
Росія і бойовики ОРЛО зірвали синхронний демонтаж фортифікаційних споруд у районі Станиці Луганської

Українська сторона у вівторок приступила до демонтажу фортифікаційних споруд, розташованих на ділянці розведення в районі Станиці Луганської, однак через відсутність синхронних дій із боку незаконних збройних формувань окремих районів Луганської області (НЗФ ОРЛО) Київ змушений був припинити зазначені вище роботи.

"Українська сторона спільного центру з контролю та координації питань припинення вогню та стабілізації лінії розмежування сторін повідомляє, що 20 серпня об 11:00 годині, як було заявлено на передодні СММ ОБСЄ та Російською Федерацією, українська сторона приступила до демонтажу фортифікаційних споруд, які розміщені на ділянці розведення №1. Однак російська сторона не надала згоду на демонтаж фортифікаційних споруд, тому НЗФ ОРЛО синхронно не розпочали демонтаж. Унаслідок чого українська сторона змушена була припинити зазначені вище роботи", - повідомляється на сторінці прес-центру Операції об'єднаних сил у соцмережі Facebook у вівторок удень.

Також, ідеться в інформації, "НЗФ РФ під загрозою застосування зброї, якої на ділянці розведення не повинно бути, не допускають українську сторону для проведення ремонтних робіт на зруйнованій частині мосту".

У прес-центрі ООС зазначають, що блокування окупаційною адміністрацією робіт у Станиці Луганській вкотре свідчить про небажання незаконних збройних формувань розпочати практичні заходи щодо демонтажу фортифікаційних споруд на своїй території і в подальшому надати можливість перейти до реальних дій із ремонту зруйнованої частини мосту.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

У пункті пропуску "Угринів-Долгобичув" орієнтовно до 2 квітня знято блокаду пропуску вантажівок в обох напрямках

СБУ затримала "крота" ворожої розвідки - посадовця Київської ОВА, який під виглядом капелана мав намір шпигувати за десантниками ЗСУ в Києві

До Києва прибула голова Національної асамблеї Франції

Представники міністерств і профільних асоціацій на переговорах Україна-Польща-ЄС обговорили можливість розблокування українсько-польського кордону

Волонтери ТЧХУ працювали на місці руйнувань у Харкові після російської атаки

Мінсоцполітики розробило проєкт демографічної стратегії України до 2040 року

СБУ затримала агента РФ, який хотів скоригувати ракетний удар по ТЕС і військовому госпіталю в Дніпрі

Рада оборони Києва ухвалила рішення про посилення заходів безпеки в столиці - КМВА

ДБР викрило злочинну групу посадовців, яка зрубала 100-річні дуби на 60 млн грн у Чорнобильському заповіднику

Глава МЗС Кулеба задекларував 3,3 млн грн доходів за 2023 рік

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА