16:48 24.08.2019

Під час виступу Зеленського чоловік заліз на металеву конструкцію і заявив, що у нього є граната - Крищенко

1 хв читати
Під час виступу Зеленського чоловік заліз на металеву конструкцію і заявив, що у нього є граната - Крищенко

У Києві офіційні заходи з нагоди Дня Незалежності України та волонтерський "Марш захисників України"минули без серйозних порушень громадського порядку, розповів начальник поліції Києва Андрій Крищенко.

"Зараз все спокійно. Офіційні заходи, а також марш ветеранів, який ще триває, відбулися без суттєвих порушень громадського порядку. Загалом в урочистостях за попередніми підрахунками взяли участь близько 50 тис. осіб", - цитує слова Крищенка прес-служба МВС на сторінці в соцмережі Фейсбук у суботу.

За словами начальника столичної поліції, було затримано трьох людей: один виліз на металеву конструкцію під час промови президента і, заявивши, що у нього є граната, відмовлявся спускатися.

"Людина, попередньо в стані алкогольного сп'яніння, впала з конструкції, і була затримана співробітниками поліції. На цього чоловіка складено два адмінпротоколи, жодних заборонених речей при ньому не було", - розповів Крищенко.

Ще дві людини були затримані в пунктах перевірки з речовиною, схожою на канабіс.

За словами глави поліції Києва, також було одне неправдиве повідомлення про мінування Майдану Незалежності, за цим фактом порушено кримінальне провадження.

"Поліцейські продовжують нести службу з охорони громадського порядку під час святкування Дня Незалежності. Задіяно до 2 тис. правоохоронців", - сказав Крищенко.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА