Події

Екс-глава "Смарт-холдингу" Тимофєєв вийшов із процесу відбору глави "Укроборонпрому"

Екс-глава "Смарт-холдингу" Олексій Тимофєєв, призначення якого генеральним директором держконцерну "Укроборонпром" підтримав прем'єр-міністр Володимир Гройсман, вийшов з процесу відбору глави держконцерну.

"Я брав участь у процесі відбору керівника концерну і пройшов низку етапів, але на сьогодні з цього процесу вийшов. Кандидатом на цю позицію я більше не є", - написав Тимофєєв на своїй сторінці в Facebook.

Він вказав, що не братиме участі в конкурсі на главу "Укроборонпрому", якщо такий буде, і уточнив, що не має інформації про поточний статус відбору та альтернативних кандидатів.

"Я займався, займаюся і буду займатися залученням інвестицій та реалізацією проектів в енергетиці та виробничому секторі. Є такі проекти - welcome, а щодо "Укроборонпрому"- це не до мене", - підсумував Тимофєєв.

Як повідомлялося, раніше глава наглядової ради "Укроборонпрому" Айварас Абромавічус повідомив, що з довгого списку претендентів на керівні пости в держконцерн рекрутери вибрали шорт-лист з семи кандидатів, троє з яких готові працювати в новій команді. Він уточнив, що нова команда - це група відомих топ-менеджерів з різнобічним досвідом у машинобудуванні, авіації, фінансах, управлінні персоналом, проте не назвав їх.

Пізніше член наглядової ради "Укроборонпрому" Давид Арахамія зазначив, що на посаду голови держконцерну буде прозорий конкурс, а поки можна призначити тимчасового в.о. глави держконцерну, щоб уже розбиратися з існуючими проблемами. Він прогнозує, що конкурс відбудеться не раніше ніж через два місяці.

 

 

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ