07:45 12.09.2019

Члени ЦВК довели свій професіоналізм - Порошенко

1 хв читати
Члени ЦВК довели свій професіоналізм - Порошенко

Народний депутат (фракція "Євросолідарність"), п'ятий президент України Петро Порошенко назвав політично мотивованим і несумісним з демократичними принципами розвитку країни рішення про припинення повноважень членів ЦВК.

Про це політик написав на своїй офіційній сторінці в Фейсбук.

"Рішення про розпуск Центральної виборчої комісії є політично мотивованим і несумісним з демократичними принципами розвитку країни. Про це говорили з тимчасово повіреним у справах США в Україні Вільямом Тейлором. Під час президентських і парламентських виборів члени ЦВК довели свій професіоналізм і неупередженість", - зазначив п'ятий Президент України.

Порошенко повідомив, що на зустрічі з Тейлором також обговорювалася важливість звільнення українських заручників Кремля.

Лідер "Європейської солідарності" зазначив, що звільнення незаконно утримуваних осіб не є підставою для пом'якшення санкцій проти РФ.

"Це не є підставою розглядати перспективи пом'якшення або зняття санкцій проти РФ, адже вони були введені за порушення територіальної цілісності України і невиконання Мінських домовленостей", - підкреслив Порошенко.

"Для нас важливо відчувати підтримку Сполучених штатів Америки на міжнародній арені", - підсумував Порошенко.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА