20:17 15.09.2019

Борис Джонсон "розірве кайдани", якими ЄС сковує Британію

1 хв читати
Борис Джонсон "розірве кайдани", якими ЄС сковує Британію

Прем'єр Великої Британії Борис Джонсон порівняв себе з персонажем коміксів Неймовірним Халком: таким чином він наголосив про наміри вивести країну з ЄС до 31 жовтня. Про це він сказав в інтерв'ю виданню The Mail on Sunday у неділю, 15 вересня.

"Чим зліший Халк, тим він стає сильнішим", - сказав Джонсон, тим самим він зазначив, що Британія "розірве кайдани", якими її сковує Євросоюз, навіть якщо не вдасться досягти угоди з ЄС.

Джонсон сказав, що, якщо буде потрібно, він як і раніше готовий до "жорсткого" Brexit. Неймовірний Халк, супергерой з коміксів, відомий своєю надзвичайною, але деструктивною силою.

Інтерв'ю Джонсон дав напередодні його зустрічі з президентом Єврокомісії Жаном-Клодом Юнкером в понеділок, на якій він укотре спробує домовитися про угоду з ЄС, яку він міг би провести через парламент.

ЗМІ також повідомляли, що Джонсон має намір проігнорувати новий закон, покликаний зашкодити йому вивести Британію з ЄС без угоди наступного місяця, і готовий боротися за це в британських судах.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА