Події

З початку доби на Донбасі загинув український військовослужбовець, за минулу добу поранені двоє

З початку поточної доби при виконанні бойового завдання на Донбасі загинув військовослужбовець Збройних сил України; за минулу добу бойовики 23 рази порушили режим припинення вогню на Донбасі, поранення отримали двоє військових, повідомили в прес-центрі штабу операції Об'єднаних сил.

"З початку доби при виконанні бойового завдання один військовослужбовець Збройних сил України зі складу Об'єднаних сил загинув", - йдеться в повідомленні на сторінці штабу в Фейсбук у вівторок уранці.

Бойовики обстрілювали позиції підрозділів ООС із заборонених мінських угодами мінометів калібру 120-мм і 82-мм, а також, з гранатометів різних систем і стрілецької зброї.

Зокрема, в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" НЗФ здійснили 14 обстрілів українських позицій: поблизу Пищевика - з гранатометів різних систем і стрілецької зброї; двічі неподалік Павлополя - з гранатометів різних систем і стрілецької зброї; біля Лебединського - зі станкового протитанкового гранатомета; неподалік Верхньоторецького - з автоматичного гранатомета і стрілецької зброї; двічі у Водяного - з ручних протитанкових гранатометів і стрілецької зброї; поблизу Опитного, Невельського, Миколаївки, Мар'їнки, Красногорівки, двічі неподалік Новотроїцького - зі стрілецької зброї.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" бойовики здійснили 9 обстрілів позицій ООС: двічі неподалік Луганського - з міномета калібру 120-мм, гранатометів різних систем; поблизу Новотошківського - з гранатометів різних систем і стрілецької зброї; тричі неподалік Новолуганського - з мінометів калібру 82-мм, автоматичних гранатометів; поблизу Новгородського - зі стрілецької зброї; двічі неподалік Кримського - з мінометів калібру 82-мм, гранатометів різних систем і стрілецької зброї.

З початку поточної доби бойовики двічі порушили режим припинення вогню.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" НЗФ здійснили 1 обстріл позицій ООС: поблизу Новотроїцького - з автоматичного гранатомета.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" бойовики здійснили 1 обстріл українських позицій: неподалік Залізного - з ручного протитанкового гранатомета.

 

 

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ