20:05 17.09.2019

МВС, МОЗ та українські релігійні організації мають напрацювати єдиний підхід до медичного канабісу

1 хв читати
МВС, МОЗ та українські релігійні організації мають напрацювати єдиний підхід до медичного канабісу

Міністерство внутрішніх справ України, Міністерство охорони здоров'я і релігійні організації повинні напрацювати єдиний підхід до питання медичного використання канабісу, і тільки потім виносити його на обговорення уряду, заявив глава МВС Арсен Аваков.

"Щодо питання медичного використання канабісу. У нас на цю тему немає ані законодавчого забезпечення, ані процедури, ані філософії. Минулий уряд обговорював його "з голосу", без жодного документа. Я проголосував проти, оскільки не зрозуміло, що пропонується. Якщо це питання знову буде порушено Міністерством охорони здоров'я, я відмовлятиму мотивовано доти, доки ми не напрацюємо єдиний конструктивний підхід", - сказав Аваков під час зустрічі із Всеукраїнською радою церков у вівторок, повідомляє департамент комунікації МВС.

За словами міністра, це питання необхідно обговорювати професійно, за участю медиків, МВС і релігійних організацій.

"Для того щоб розібратися, де є та червона лінія, за яку ми не можемо зайти, у тому числі з урахуванням взятих на себе Україною зобов'язань у рамках відповідних міжнародних договорів. І якщо ми в уряді прийдемо до цього питання, має обговорюватися саме спільне бачення", - додав глава МВС.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА