09:27 18.09.2019

З четверга на дорогах України стане більше ділянок вимірювання швидкості за допомогою TruCAM

1 хв читати
З четверга на дорогах України стане більше ділянок вимірювання швидкості за допомогою TruCAM

На автомобільних дорогах України з четверга, 19 вересня, збільшиться кількість дорожніх ділянок, де співробітники Департаменту патрульної поліції використовуватимуть прилади для фіксації швидкісного режиму TruCAM, повідомив перший заступник начальника Департаменту патрульної поліції Олексій Білошицький.

"З 19 вересня на дорогах України додається 17 нових і буде розширено вісім наявних ділянок автодоріг (із підвищеним рівнем аварійності), на яких здійснюватиметься контроль швидкісного режиму за допомогою лазерних вимірювачів швидкості TruCAM", - написав він на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

Перший заступник начальника департаменту патрульної поліції зазначив, що загалом для вимірювання швидкості на дорогах країни використовуються 100 таких приладів.

Білошицький також розмістив у своєму пості таблиці та карту розміщення TruCAM із зазначенням ділянок автодоріг і дат, з яких на них розпочинається вимірювання швидкісного режиму.

"І ми робимо це не для того, щоб притягнути побільше до відповідальності або зібрати якомога більше штрафів. Наша мета в іншому – запобігти цьому правопорушенню та привчити водіїв бути відповідальними на дорозі", - написав він.

Водночас Білошицький додав, що за перевищення швидкості від початку використання приладів TruCAM (жовтень 2018 року) патрульні винесли понад 302 тис. адміністративних постанов.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Окупанти завдали авіаудару по Миколаївці Донецької області, загинула місцева жителька - МВС

Україні потрібна допомога, щоб підготуватися до російського наступу, - Зеленський

СБУ повідомила про підозру ватажкам "ДНР" за голосування на незаконних виборах

Відбулося надзвичайне засідання Ради Україна-НАТО на рівні послів у зв'язку з обстрілами РФ української критичної інфраструктури

Під обстріл росіян потрапило таксі в Херсоні: водій загинув, двоє пасажирів поранені

"Укрнафта" почала бурити нову свердловину на заході країни

На Київщині 29 березня вдень пориви вітру сягатимуть 20 м/с

Україна та Польща наголосили на необхідності забезпечення українцям можливості відвідувати школи та вивчати український компонент

Україна та Польща домовилися разом шукати українські родини в Польщі для дітей, евакуйованих з інтернатів через війну

Німеччина оголосила про новий пакет військової допомоги Україні

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА