Події

Актуальні питання захисту цивільного населення в районах бойових дій на Донбасі обговорили координатор ООН Лубрані та командувач ООС Кравченко

Координатор системи ООН, постійний представник ПРООН в Україні Оснат Лубрані під час відвідування району проведення Операції об'єднаних сил на Донбасі провела в Краматорську (Донецька обл.) ознайомчу зустріч із представниками ООС на чолі з командувачем операції генерал-лейтенантом Володимиром Кравченком.

"Під час брифінгу сторони обговорили актуальні питання захисту цивільного населення в районах, де відбуваються бойові дії, та консолідації зусиль щодо подальшого надійного захисту жителів, які проживають упритул до лінії зіткнення. Також пані Оснат Лубрані висловила впевненість у тому, що плідна співпраця триватиме, зокрема, в межах усталеного механізму цивільно-військової координації", - повідомляє прес-центр ООС на сторінці в соцмережі Facebook у середу вранці.

У свою чергу командувач операції ООС зазначив, що відбулися зрушення на краще в гуманітарній сфері.

"На Станиці Луганській тривають активні підготовчі роботи до початку робіт з відновлення мосту: підготовлено майданчик під будівельну техніку та для розміщення будівельних матеріалів. Уже розширено та відновлено дорожнє покриття під'їзної дороги. Незабаром заплановано запустити додатковий автобус, щоб перетин лінії зіткнення для наших громадян був іще простішим та комфортнішим", - сказав Кравченко.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ