Події

Відновлення мосту в Станиці Луганській транслюється в онлайн-режимі -

За дорученням президента України Володимира Зеленського біля зруйнованого мосту через річку Сіверський Донець у районі н.п. Станиця Луганська (Луганська обл.) було встановлено веб-камеру, що дозволяє в режимі реального часу спостерігати за ходом відновлювальних робіт на цьому об'єкті.

"Отже, виконання ініціативи глави держави щодо відновлення переправи відбуватиметься прозоро й під громадським контролем", - ідеться в повідомленні, розміщеному на сайті Офісу президента України в середу вранці.

Зі встановленої біля мостового переходу веб-камери здійснюватиметься цілодобова інтернет-трансляція, посилання на яку розміщено на сайті глави держави: http://bit.ly/2kS3J7b

В Офісі президента нагадали, що 2 вересня Зеленський оголосив про початок відбудови зруйнованого мосту в Станиці Луганській, після того як було розібрано блокпост на не підконтрольній українським військовим частині переправи. Відновлення мосту є частиною міжнародних зобов'язань України для поліпшення гуманітарної ситуації на лінії розмежування.

"Згідно з графіком до 11 жовтня 2019 року планується встановити тимчасову (обхідну) переправу, а до 27 листопада - відкрити основний міст", - наголошується в повідомленні.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ