07:12 19.09.2019

Мінветеранів заявило про захист інтересів Белька, який погрожував підірвати міст Метро в Києві

2 хв читати
Мінветеранів заявило про захист інтересів Белька, який погрожував підірвати міст Метро в Києві

Міністерство у справах ветеранів захищатиме інтереси Олексія Белька, який напередодні погрожував підірвати міст Метро в Києві, і готово надати будь-яку допомогу в комунікації між затриманим і тими, "кого це може стосуватися". У прес-службі відомства попросили не поширювати фейкову інформацію.

"Міністерство підкреслює, що воно буде захищати інтереси Олексія Белька як і будь-якого учасника російсько-української війни, зокрема його право на повагу, справедливий розгляд цієї справи і допомогу в разі необхідності. Ми не дозволимо використовувати цей інцидент для очорнення бійців та ветеранів, або для розколу між ними і рештою суспільства", - йдеться в повідомленні на сторінці міністерства в Фейсбук у середу ввечері.

Також у відомстві підкреслили, що готові надати будь-яку допомогу в комунікації між Бельком і тими, кого це може стосуватися на офіційному або неофіційному рівні (в разі необхідності), як адміністративними, так і громадськими каналами.

"Саме тому ми закликаємо громадян уважно перевіряти інформацію, а журналістів - спиратися на достовірні джерела, дотримуватися професійної етики і розуміти свою відповідальність за поширення фейкової інформації", - сказано в повідомленні.

У міністерстві зазначили, що команда буде уважно стежити за ходом подій і інформувати суспільство, "коли про цю ситуацію з'явиться більше достовірної інформації".

У відомстві висловили подяку силовикам, правоохоронцям і всім причетним до професійного, безпечного і безкровного вирішення ситуації.

Як повідомлялося, 18 вересня ділянку від станції "Дарниця" до станції "Хрещатик" не працювала протягом декількох годин через ситуацію на мосту Метро, де чоловік погрожував вибухом. Зброї він не застосовував і чітких вимог не висував.

"Мінера" в середу ввечері, після довгих переговорів, затримав спецпідрозділ КОРД.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Унаслідок нічного удару по Харкову поранено двох людей, окупанти завдали ударів і по центру Золочева

Окупанти вдарили по житловому комплексу в Харкові, поки що без постраждалих

НАТО не планує розміщувати американську ядерну зброю в інших країнах - Столтенберг

США можуть передати Україні ATACMS дальнього радіусу дії в новому пакеті допомоги - ЗМІ

У Дніпропетровській області сили ППО ввечері збили ще один російський безпілотник "Орлан-10"

Сенат США підтримав розгляд законопроєкту про допомогу Україні, Ізраїлю і Тайваню за скороченою процедурою

Приймання заяв про вчинення консульських дій від чоловіків мобілізаційного віку продовжиться 18 травня з урахуванням нових вимог законодавства

Поблизу Дніпра збито розвідувальний дрон окупантів

Microsoft і Coca-Cola уклали угоду, яка фокусується на можливостях ШІ

ВР не розглядала законопроєкту про застосування англійської мови у вівторок через резонанс норми про дубляж

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА