Події

Біля Офісу президента відбулася акція із закликом до Зеленського не погоджуватися на "формулу Штайнмаєра"

Біля будівлі Офісу президента України відбулася акція із закликом до Володимира Зеленського не погоджуватися на зустрічі "нормандського формату" на імплементацію Мінських домовленостей за так званою формулою Штайнмаєра.

Як передає кореспондент агентства "Інтерфакс-Україна", кілька сотень людей, які позиціонують себе як активісти, добровольці та волонтери, в четвер увечері провели на Банковій акцію під назвою "Нормандська змова - державна зрада" без використання будь-якої партійної символіки.

Мітингувальники побоюються, що реалізація "формули Штайнмаєра" призведе до втрати Україною державного суверенітету, а вибори відбудуться "під дулами російських автоматів".

Учасники акції вважають, що українська влада має домагатися в Мінському процесі спочатку повного та стабільного припинення бойових дій, виведення російських військ і роззброєння НЗФ, потім передачі контролю над кордоном Україні або миротворцям ООН і ОБСЄ з подальшою передачею Україні. І лише тоді можливе проведення виборів за українським законодавством.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ