Події

Трамп у 2019 році став публікувати більше твітів і довше спілкуватися з журналістами

Президент США Дональд Трамп цього року став значно частіше писати в Twitter і вести більш тривалі бесіди з журналістами, ніж роком раніше, повідомляє в суботу телеканал CNN з посиланням на дані сайту Factba.se, що відслідковує публічні заяви Трампа.

У середньому за тиждень в 2019 році Трамп публікує в середньому 83 твітів, що на 43% більше, ніж в 2018 році, коли він публікував 58 твітів. У 2017 році президент за тиждень писав у Twitter в середньому 44 повідомлення.

Також Трамп став робити більше ретвітів - розміщень повідомлень інших користувачів у своєму акаунті. Так, в 2019 році він робить 38 ретвітів на тиждень в середньому, а в 2018 році в 3,3 рази менше - дев'ять ретвітів.

Крім того, президент США став більше говорити з журналістами перед відльотом і після прильотів. Так, в 2018 році Трамп проводив в розмовах з журналістами перед вертольотом або літаком в середньому 7 хвилин і 5 секунд, а в 2019 році - вже 12 хвилин 37 секунд.

Телеканал пов'язує таку активність Трампа з тим, що він "позбувся більшості радників, які, як повідомлялося, намагалися стримати його пориви", наприклад від Джона Келлі, який керував апаратом Білого дому, і від Джеймса Меттіса, який очолював Пентагон.

 

 

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ