Події

"Укравтодор" підтвердив звільнення глави відділу контролю та документального забезпечення Юлика

Державне агентство автомобільних доріг України ("Укравтодор") підтвердило факт звільнення за власним бажанням начальника Відділу контролю та документального забезпечення Богдана Юлика, йдеться на офіційній сторінці відомства в Facebook.

"Офіційно підтверджуємо громадськості інформацію про те, що керівником установи підписаний наказ про звільнення за власним бажанням начальника Відділу контролю та документального забезпечення Юлика за наданою заявою співробітника", - йдеться в повідомленні.

Як повідомлялося, в травні в.о.голови "Укравтодору" Славомір Новак передав координацію дорожнього будівництва Юлику, при якому Тернопільський автодор ухилявся від тендерних процедур.

Влітку 2018 року Служба автомобільних доріг у Тернопільській області, яку на той час очолював Юлик, підписала 178 договорів на ремонт доріг місцевого значення з компанією "БМБУД" загальною сумою в 27 млн грн, подрібнивши при цьому дороги, які підлягають ремонту на 178 відрізків довжиною 40 м, задля уникнення проведення відкритих тендерів.

 

 

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ