20:44 09.10.2019

Нові члени ЦВК отримали посвідчення

1 хв читати
Нові члени ЦВК отримали посвідчення

Президент України Володимир Зеленський вручив посвідчення новим членам Центральної виборчої комісії, привітав їх з обранням і побажав плідної роботи, повідомляється на офіційному сайті президента.

"Бажаю вам успіхів. У вас дійсно дуже важлива робота", - сказав Зеленський на церемонії вручення в середу.

Присутній на зустрічі голова Верховної Ради Дмитро Разумков також привітав членів Центрвиборчкому з призначенням і підкреслив важливість залучення нового складу ЦВК до роботи над Виборчим кодексом і законопроектом про референдум (народовладдя).

Як повідомлялося, Верховна Рада в п'ятницю, 4 жовтня, сформувала новий склад ЦВК, внесений напередодні Зеленським. До складу ЦВК входять 17 членів (12 - представники, висунуті фракцією "Слуга народу", два висуванця від "Опозиційної платформи - За життя" і по одному кандидату від "Батьківщини", "Європейської солідарності" і "Голосу") Оксана Боярчук, Юрій Буглак, Олена Гатаулліна, Андрій Гевко, Вікторія Глущенко, Віталій Грень, Олег Діденко, Сергій Дубовик, Андрій Євстігнєєв, Ірина Єфремова, Олександра Кармаза, Павло Любченко, Юрій Мірошниченко, Володимир Перепелюк, Віталій Плукарь, Сергій Постівий, Юрій Фрицький.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА