19:48 13.10.2019

Бойовики 7 разів обстріляли позиції об'єднаних сил з півночі, втрат немає

1 хв читати
Бойовики 7 разів обстріляли позиції об'єднаних сил з півночі, втрат немає

Незаконні збройні формування сім разів порушили режим припинення вогню на сході України з початку поточної доби в неділю, повідомляється на сторінці Операції об'єднаних сил в соцмережі Facebook.

"Противник обстрілював позиції підрозділів об'єднаних сил з мінометів калібру 82-мм, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і іншої стрілецької зброї ... Протягом поточної доби втрат унаслідок ворожих обстрілів з нашого боку не було", - йдеться в повідомленні.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" бойовики здійснили 6 обстрілів: тричі неподалік Новолуганського в напрямку Доломітного - з мінометів калібру 82-мм і гранатометів різних систем; поблизу Світлодарська з напрямку Лозового - з автоматичних станкових гранатометів; біля Золотого з напрямку Золотого-5 - з великокаліберних кулеметів; в районі Південного з напрямку ім.Гагаріна - з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і іншої стрілецької зброї.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" бойовики з великокаліберних кулеметів обстріляли українські позиції у Пісків з напрямку Лозівського.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

СБУ затримала "крота" ворожої розвідки - посадовця Київської ОВА, який під виглядом капелана мав намір шпигувати за десантниками ЗСУ в Києві

До Києва прибула голова Національної асамблеї Франції

Представники міністерств і профільних асоціацій на переговорах Україна-Польща-ЄС обговорили можливість розблокування українсько-польського кордону

Волонтери ТЧХУ працювали на місці руйнувань у Харкові після російської атаки

Мінсоцполітики розробило проєкт демографічної стратегії України до 2040 року

СБУ затримала агента РФ, який хотів скоригувати ракетний удар по ТЕС і військовому госпіталю в Дніпрі

Рада оборони Києва ухвалила рішення про посилення заходів безпеки в столиці - КМВА

ДБР викрило злочинну групу посадовців, яка зрубала 100-річні дуби на 60 млн грн у Чорнобильському заповіднику

Глава МЗС Кулеба задекларував 3,3 млн грн доходів за 2023 рік

Окупанти вранці завдали ракетного удару по Одесі - Кіпер

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА