Події

Зеленський: Україна - незалежна унітарна держава, а противники цього матимуть справу з її захисниками

Президент України Володимир Зеленський наголошує, що Україна є незалежною, суверенною, унітарною державою, і її військовослужбовці захищатимуть ці закладені в Конституції країни принципи.

"Конституція України говорить, що Україна - незалежна, суверенна, унітарна і демократична держава, і якщо хтось не згоден із цими словами і хоче цьому заперечити, то йому доведеться мати справу з вами, нашими захисниками, Захисниками з великої літери", - сказав він у понеділок у Донецькій області на зустрічі з військовослужбовцями Операції об'єднаних сил.

Зеленський наголосив, що сьогодні він і кожен українець повинні просто сказати українським військовим "дякую" за відвагу, доблесть, характер, дух, волю і витримку. "За мирний сон в українських містах і селах, за те, що тримаєте небо", - додав він.

Президент побажав, щоб Покрова Пресвятої Богородиці, яка здавна допомагала ще українським козакам, завжди оберігала і захищала українських військових. "Повертайтеся живими. З Днем захисника України! Слава Україні!", - сказав він, завершуючи свій виступ.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ