Події

Зеленський зустрівся з рідними військових, які загинули під час бойових дій в зоні проведення АТО / ООС

Президент України Володимир Зеленський зустрівся з рідними військових, які загинули під час бойових дій в зоні проведення АТО / ООС, повідомляє прес-служба Офісу президента України.

"Під час зустрічі обговорили низку питань, які нині стоять перед учасниками бойових дій, їх рідними та близькими, сім'ями загиблих українських героїв. Зокрема, учасники обмінялися думками щодо змін до закону про статус ветеранів і їх соціальні гарантії. Родичі військових звернулися до глави держави з проханням підтримати зміни до законодавства, напрацьовані спільно з профільним міністерством, рідними загиблих воїнів, громадськими організаціями та активістами", - йдеться в повідомленні, на офіційному сайті президента України в понеділок.

Учасники зустрічі також висловилися за необхідність гідного вшанування пам'яті загиблих воїнів та обговорили можливість святкування в наступному році на державному рівні 29 серпня Дня пам'яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність держави.

Глава держави зазначив, що готовий підтримати ці ініціативи.

"Коли законопроект буде доопрацьований і переданий до Верховної Ради, я готовий надати йому статус невідкладного, щоб парламент міг швидко його розглянути і прийняти", - запевнив президент України.

 

 

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ