Події

Бойовики обстріляли з великокаліберних кулеметів ділянку розведення біля Золотого - СЦКК

 Українська сторона Спільного центру з контролю та координації (СЦКК) питань припинення вогню та стабілізації лінії розмежування сторін повідомляє, що бойовики знову вчинили обстріл ділянки розведення №2 (с. Золоте-4, м. Золоте Луганської області).

"НЗФ РФ вчора здійснили обстріл з великокаліберних кулеметів на ділянці розведення №2 (Золоте 4). Обстріли на цій ділянці фіксуються другу добу поспіль - окупанти демонструють своє небажання дотримуватися Мінських домовленостей та взятих на себе зобов’язань", - повідомляє прес-штаб ООС на своїй сторінці у Facebook у вівторок.

Крім того, 14 жовтня бойовики вчинили обстріли поблизу населених пунктів Новолуганського, Лебединського та Водяного із застосуванням заборонених Мінськими угодами мінометів калібру 120-мм (три міни) і 82-мм (сім мін).

"Така цинічна поведінка свідчить про зацікавленість противника в подальшому загостренні конфлікту. Нагадаємо, Мінськими домовленостями визначено, що розведення сил і засобів може бути здійснено лише після дотримання режиму припинення вогню протягом семи діб", - йдеться в повідомленні.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ