07:55 20.10.2019

Бойовики 15 разів порушили режим припинення вогню, поранений один український військовий

2 хв читати
Бойовики 15 разів порушили режим припинення вогню, поранений один український військовий

Незаконні збройні формування 15 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі, поранений один український військовослужбовець, повідомляє прес-центр штабу операції об'єднаних сил.

"19 жовтня збройні формування Російської Федерації і її найманці 15 разів порушили режим припинення вогню. За минулу добу в результаті обстрілу противником наших позицій один військовослужбовець об'єднаних сил отримав поранення", - йдеться в повідомленні, на офіційній сторінці штабу ООС в соцмережі Фейсбук у неділю вранці.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" противник здійснив 9 обстрілів. Зокрема, двічі у Водяного на Приазов'ї і один раз неподалік Талаківки - з ручних протитанкових гранатометів і стрілецької зброї, поблизу Авдіївки - з підствольних гранатометів і стрілецької зброї, з крупнокаліберними кулеметами включно, біля Верхньоторецького, Павлополя і Тарамчука - з автоматичних гранатометів і великокаліберних кулеметів, навколо Новоселівки Другої - з гранатометів різних систем і стрілецької зброї, у Красногорівки - з великокаліберних кулеметів.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" зафіксовано 6 ворожих обстрілів. Зокрема, тричі неподалік Золотого-4 - з гранатометів, мінометів калібру 120 і 82 мм, великокаліберних кулеметів і іншої стрілецької зброї, у Зайцевого - з ручних протитанкових і автоматичних гранатометів і стрілецької зброї, поблизу Кримського - з автоматичних гранатометів і великокаліберних кулеметів, неподалік Троїцького - зі станкових протитанкових гранатометів.

"З початку цього періоду збройні формування Російської Федерації і її найманці вогневої активності поки не виявляли. Втрат немає", - додали в штабі.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

СБУ затримала ворожого агента, який готував замах на голову Херсонської обладміністрації

Сили РФ можуть досягти загрозливих успіхів на заході від Бахмута за відсутності допомоги США для України - ISW

Окупанти обстріляли 10 сіл і селищ у Сумській та Чернігівській областях за добу, в Угроїдах пошкоджені дев'ять житлових будинків - ОК "Північ"

Справу проти нардепа Ніколаєнка, який на смерть збив дівчину на Житомирщині, передано до суду

Підрозділи ДСНС ліквідовують наслідки негоди

Спікер Джонсон представив чотири законопроєкти, серед них один про допомогу Україні

Окупанти обстріляли близько 20 населених пунктів на Харківщині за добу, загинули два мирні жителі

Росіяни вночі обстріляли дві громади Сумської області, зафіксовано 19 вибухів

У Херсонській області за добу в результаті обстрілів двоє людей дістали поранення, є влучання в житлові квартали

Росіяни обстріляли Нікопольський район, постраждалих немає

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА